Spring til indhold

Lyngå

Velkommen til landsbyen midt i det naturskønne Favrskov

Udstilling i konfirmandstuen.

I januar og februar udstiller Inger Marie Christensen

Lidt om min baggrund:
Siden 1991 har jeg modelleret porcelænsdukker. Processen er sjov og udfordrende til det færdige resultat. Heri indgår farvevalg-kreation af tøjet og hår, som nu giver dukken helhed og harmoni. Lysten og fantasien, trangen til skabelse er en indre glæde og fornøjelse for mig.

Ved en venindes invitation til et weekends kursus i akrylens store malekunst blev min nysgerrighed til mere og jeg blev henvist til kursus på Enghøj v/Lieselotte Skov Petersen, som jeg nu gennem nogle sæsoner har deltaget i. Været med i Enghøjgruppens udstilling to gange i Sløjfen. Udstilling med mine dukker i Sløjfen, og en maleri udstilling i Voldby. Rigtig spændende både at se og høre publikums reaktioner.

Deltog i Enghøj gruppens, Mal & Rejs 1-8. maj 2011 til Abruzzo i Italien, som blev en fantastisk rejse. Under mottoet ”Fra landskabs maleri til det abstrakte ” Oplever de samme glæder de indre processer er overført til mine billeder med farver og kompositioner, men jeg er stadig i læringsprocessen.

Del på Facebook

Nyhedsbrev

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
m
t
o
t
f
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Tag et kig i arkivet