Spring til indhold

Lyngå

Velkommen til landsbyen midt i det naturskønne Favrskov

OBS vedr. jubilæumsturen til Djurs Sommerland

Som nævnt i indbydelsen kan vi tilbyde medlemmer af borgerforeningen at komme med på jubilæumsturen til Djurs Sommerland for kun 50 kr. pr. barn og 100 kr. pr. voksen.

For ikke-medlemmer er prisen 100 kr. pr. barn og 300 kr. pr. voksen. Denne pris gælder for de husstande i Lyngå (sogn), der ikke er medlem af borgerforeningen, og for ikke-hjemmeboende børn, børnebørn eller forældre/bedsteforældre.

Hvis man derimod gerne vil have øvrige familiemedlemmer eller en kammerat/veninde med, betales der fuld pris, og disse personer afregner direkte med Djurs Sommerland.

Borgerforeningens bestyrelse har valgt denne økonomiske løsning for at tilgodese så mange som muligt af borgerforeningens medlemmer – både unge som gamle. Det skal være attraktivt for også de lidt ældre at tage med i en forlystelsespark som Djurs Sommerland – og det håber vi, at det kan være, når de har mulighed for at tage børn og børnebørn med til en favorabel pris.

Vi ville naturligvis gerne kunne tilbyde også kammerater/veninder, fætre/kusiner mv. at tage med for kun 100 kr. pr. barn, men vi må desværre erkende, at borgerforeningens økonomi ikke rækker hertil.

I et forsøg på at tilgodese så mange som muligt at borgerforeningens medlemmer – uden at blive ruineret – har vi derfor som nævnt valgt ovennævnte løsning, som vi håber på forståelse for.

Vi håber, at rigtig mange af jer vil være med til at fejre jubilæet og få en sjov og festlig tur i Djurs Sommerland!

De bedste hilsner

Borgerforeningens bestyrelse

Del på Facebook

Nyhedsbrev

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
m
t
o
t
f
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Tag et kig i arkivet

    Lokal

  • Der er ingen indlæg

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg

    National

  • Der er ingen indlæg