Spring til indhold

Lyngå

Velkommen til landsbyen midt i det naturskønne Favrskov

Hvor vil vi hen…….

 

Den 18. marts havde Lyngå besøg af Karsten Gram, Landdistrikternes Hus. Karsten havde et fint oplæg om udarbejdelse af handle- og udviklingsplan for Lyngå. Deltagerne blev inddelt i grupper og arbejdede med områder som påvirker udviklingen i Lyngå, positivt eller negativt. Lyngå’s styrker, svagheder, muligheder og trusler blev defineret og hver deltager fik tre muligheder for at prioritere forslag om områder til forbedringer/aktiviteter, som kan gøre Lyngå til et attraktivt sted at bo.  

Karsten styrede mødet med hård hånd, så allerede samme aften blev der sat tovholdere på de tre højest prioriterede områder.

 • Stier – Lars Bo Blak
 • Frysehus  – Byforskønnelsesudvalget
 • Cykelsti – René Schneider

Karsten Gram udarbejder nu en samlet handlingsplan for det videre arbejde med udvikling af Lyngå.

Et rigtig godt og konstruktivt møde selvom, mødedeltagelsen kunne være ønsket lidt højere, men kan da kun sige, at de ikke deltagende gik glip af noget, ikke mindst den gode mad. Mødet blev nemlig holdt efter fællesspisningen, super godt mad, hvidløgsmarineret lammekølle på webergril og lækkert tilbehør i flotte farver, rød, hvid, sort, gul, grøn m.v. og Lene’s (Klat) kage til kaffen – så kan det ikke blive bedre 🙂

 

Del på Facebook

Nyhedsbrev

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
m
t
o
t
f
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Tag et kig i arkivet

  Lokal

 • Der er ingen indlæg

  Kommunal

 • Der er ingen indlæg

  National

 • Der er ingen indlæg