Spring til indhold

Lyngå

Velkommen til landsbyen midt i det naturskønne Favrskov

Kontingent

HadstenBiografSå er det tid til indbetaling af kontingent, hvis man ikke allerede har gjort det, efter dette års generalforsamling i borgerforeningen. En del benyttede generalforsamlingen og Sct. Hans til at betale kontingentet – men hvis du endnu ikke har fået betalt, er det en god idé at gøre det nu.

På lørdag, til legepladsfesten, bliver der nemlig trukket lod om et gavekort til en værdi af 160 kr. til Hadsten biograf. Der bliver trukket lod blandt alle der har betalt kontingent. Hvis du vil overføre via netbank skal overførslen ske senest onsdag, hvis du vil være med i konkurrencen. Har du allerede betalt kontingent, betaler du kontant til legepladsfesten eller via MobilePay er du naturligvis også med i konkurrencen.

Du kan som altid se mulighederne for indbetaling og beløbets størrelse her på siden. Hvis du vil indbetale via MobilePay, kan du trykke på disse links på din mobiltelefon: Husstand, enligpensionisterenlig pensionistHUSK at skrive navn og adresse i kommentarfeltet!

Vi håber, at alle har lyst til at støtte op om borgerforeningen, så vi også fremover kan lave nogle sjove og hyggelige arrangementer for byens borgere.

Men venlig hilsen
  Lyngå Borgerforening

Del på Facebook

Nyhedsbrev

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
m
t
o
t
f
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Tag et kig i arkivet

    Lokal

  • Der er ingen indlæg

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg

    National

  • Der er ingen indlæg