Spring til indhold

Lyngå

Velkommen til landsbyen midt i det naturskønne Favrskov

Koncert med Helle Gössler og Søren Rastogi

Søndag den 24. nov. kl. 16.00 i Lyngå kirke.

 

Kom til koncert i Lyngå, når vores tidligere kirkesanger Helle Gössler synger kendte arier fra opera, operette og musical. Denne eftermiddag byder på smukke numre fra bl.a. La Boheme, Den Glade Enke, My Fair Lady og meget mere.

I kender alle Helle fra kirken, men måske også fra koncertscenen. Gennem de sidste år har Helle optrådt på mange store scener i bl.a. Hong Kong, USA og Firenze, Paris og Shanghai og i år kunne vi opleve hende i Værket sammen med hendes mand, Dominique Moralez og store internationale navne til et brag af en nytårskoncert. Helle er for nylig flyttet til København for at færdiggøre sine studier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Helle er bl.a. vinder af publikumsprisen 2012 ved Operaens Venner’s sangkonkurrence i København.

Med sig har hun sin faste koncertpianist, Søren Rastogi, som der på få år har fået status som en af landets mest interessante pianister med et stort musikalsk overblik og scenisk nærvær. Han er meget efterspurgt i både ind- og udland, både som solist, kammermusiker og akkompagnatør. Som solist har han optrådt under mange anerkendte dirigenter.

Søren Rastogi har ofte modtaget begejstret omtale i pressen. Ved en koncert i 2010 skrev Information bl.a.:“SR debuterede som solist med DR Radiosymfoniorkestret med en perfekt afstemt scenepræsens, der forvaltede både pianistisk kunnen, musikalsk overblik, melodisk sans, rytmisk sikkerhed og konstant nerve med sjælden uforfængelighed”.

Søren Rastogi er tilknyttet Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, Det Jyske Musikkonservatorium og Syddansk Musikkonservatorium som underviser.

 

Entré 50 kr. og købes i døren.

Del på Facebook

Nyhedsbrev

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
m
t
o
t
f
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Tag et kig i arkivet

    Lokal

  • Der er ingen indlæg

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg

    National

  • Der er ingen indlæg