Spring til indhold

Lyngå

Velkommen til landsbyen midt i det naturskønne Favrskov

Invitation fra din nabolandsby.

The Quiggs

Først var de 3, så var de 2 og sidste gang var der kun 1, til hyggelig intim koncert i Skjød Forsamlingshus.
Sådan kommer det ikke til at gå, for nu bliver det igen til 2. Det der sker er, at The Quiggs giver koncert i Skjød Forsamlingshus fredag d. 24. oktober.

Indledningen skyldes, at Stephen Quigg er tidligere medlem af den legendariske skotske folkemusik gruppe The McCalmans, som flere gange har gæstet Skjød Forsamlingshus.
Da Ian McCalmans valgte at lægge koncertguitaren på hylden, spillede Stephen videre sammen med Nick Keir fra The McCalmans, og besøgte bl.a. Skjød Forsamlingshus.
Senere fortsatte Stephen med sin solokarriere, og endnu engang vendte han tilbage til Skjød. Da han var på besøg sidst sagde han med et lunt smil på læben: „næste gang sender jeg bare en CD“. Sådan kommer det heldigvis ikke til at gå, da han denne gang medbringer sin danskfødte kone Pernille.
På Skjød Forsamlingshus Facebook side, er det muligt at finde link til et par af deres velklingende numre. Stephen og Pernille har, efter en række vellykkede koncerter besluttet også at optræde sammen som duo’en “The Quiggs”. En aften med “The Quiggs“ består af en blanding af både Stephen og Pernille’s solo numre, og selvfølgelig sange, hvor de optræder sammen. Denne kombination har vundet megen ros hos publikum p.g.a. dens afvekslende karakter og mange fine nuancer. En koncert med Stephen og Pernille Quigg er en chance for at høre folkesang og musik i dens oprindelige form – simpel og udtryksfuld, smukke harmonier, og sange der søger publikum’s deltagelse.”

Dørene åbnes kl. 19.00, så det være muligt at komme i den rette stemning med en øl eller et glas vin inden koncerten starter kl. 20.00.
I pausen serveres luksus oste- & pølsebord med hjemmebagt brød
og 8 forskellig slags spændende tilbehør.

Prisen for alt dette er kun 200 kr.

Billetter kan bestilles på mail:
ban@fibermail.dk eller på tlf. 86 96 02 86 senest 19. oktober.

 

Del på Facebook

Nyhedsbrev

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
m
t
o
t
f
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Tag et kig i arkivet

    Lokal

  • Der er ingen indlæg

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg

    National

  • Der er ingen indlæg