Spring til indhold

Lyngå

Velkommen til landsbyen midt i det naturskønne Favrskov

Hvad “mangler” på dette foto?


 

 

Rigtigt! – en gigantisk kyllingsfabrik

pastedGraphic.png

 

Det er nu ved, at være et år siden vi tog kampen op mod de planer – og i dag nød jeg både udsigten og den friske luft. 

Hvad er status? Tja, der er ingen ansøgning hos kommunen mere. Jeg har skrevet til Frijsenborg Godskontor for at høre om planerne er taget af bordet. Det påvirker trods alt boligmarkedet, at der ikke er en afklaring. Intet svar – arrogant tavshed. 

Rygter vil vide at greven i stedet prøver at få godkendt en udvidelse ved Jernit – men det er som sagt rygter. Men i givet fald en god løsning! 

Vi samlede jo ganske mange penge ind sidste år. Det har været en kæmpe hjælp, at kunne få juridisk assistance – og det koster jo. Indtil der foreligger en endelig afklaring vil vi tillade os at beholde resten af pengene – og derefter forhåbentligt snart betale tilbage til bidragsyderne 

Nyd udsigten – og lad os glæde os over, at det nyttede at stå sammen og tage kampen.

John Jeppesen, formand borgerforeningen

Opfølgning.
Favrskov Kommune har 30.10. bekræftet at der foreligger en ansøgning om opførelse af 2 nye kyllingehuse ved Jernit.
Der forventes en afgørelse i løbet af en måned. Godset har ikke meldt ud at de opgiver planerne ved Lyngå – ikke endnu i hvert fald.
Tak for de mange gode reaktioner. Det er afgørende med opbakning fra alle Jer der berøres af projektet. Jeg må desværre konstatere at opbakningen ikke altid rækker til at forny medlemskabet af Borgerforeningen. Håber dem der ikke har meldt sig ind endnu – eller ikke har betalt kontingent for i år – vil gøre det, og bakke os op.
For en alm. husstand koster det 200 årligt – rabat til enlige og pensionister. Beløbet kan indbetales på Mobile Pay 72868. På forhånd tak 🙂 Venligst anfør adresse ved betaling.

 

 

Del på Facebook

Nyhedsbrev

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
m
t
o
t
f
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Tag et kig i arkivet