Spring til indhold

Lyngå

Velkommen til landsbyen midt i det naturskønne Favrskov

Højskoletime torsdag 4. december – husk tilmelding

Cecilie Marie Højer - til højskoletime og koncert

 At blive operasanger – Cecilie Marie Høyer – Torsdag d. 4. december 2014

Vores kirkesanger ved Lyngå, Skjød og Lerbjerg Kirker Cecilie Marie Høyer vil denne torsdag formiddag fortælle om det at blive operasanger. Cecilie er klassisk sangstuderende på Det Jyske Musikkonservatorium – og hvis I ikke allerede har hørt hende, tør jeg godt afsløre, at hun har en stor stemme! Om foredraget skriver Cecilie: ”Jeg vil gerne fortælle om vejen til at blive operasanger – hvordan man starter, og hvilken uddannelse man skal igennem. Jeg vil fortælle om de forskellige stemmetyper, og hvad der skal til for at nå de store scener rundt om i verden. Derudover vil jeg give et par smagsprøver på forskellige arier og fortælle om de forskellige problematikker, der kan være i de store arier og partier inden for operaverdenen. Det handler ikke altid om de høje toner. Det kan være alt fra sprog og udtale til intonation og frasering.”

Da dette er sidste højskoletime inden jul, vil vi denne gang skippe suppen og i stedet nyde Klausen og Boesdals julemad.

Prisen er 100 kr. pr. person og efter foredrag, julemad, kaffe og julekager, går vi i kirken og slutter af med en julefortælling og et par julesalmer – og hvem ved, måske vil dagens foredragsholder give et julet ekstranummer…

 

Del på Facebook

Nyhedsbrev

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
m
t
o
t
f
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Tag et kig i arkivet

    Lokal

  • Der er ingen indlæg

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg

    National

  • Der er ingen indlæg