Spring til indhold

Lyngå

Velkommen til landsbyen midt i det naturskønne Favrskov

Har vi mon en ulv i nærheden af Lyngå?

Jeg har modtaget følgende fra Johnny Sinnbeck:

Fredag den 16 maj var jeg en tur på en mark lidt nord for Lyngå, der fandt jeg et afgnavet underben fra hjort. Jeg henvendte mig til Naturhistorisk museum for at høre om de ville have benet ind til undersøgelse, men de vendte først tilbage det 20 maj og da mente de, at det var for sent at tage en DNA prøve for at finde ud af om det var en Ulv der havde været i gang. Manden fra naturhistorisk museum mente at der var en sandsynlighed for at det var en ulv, men det kunne også være en vild hund.

Onsdag d. 20 maj var jeg igen i området og fandt noget der kunne ligne et leje fra en hund/ulv (græsset er lagt ned som om dyret er gået i cirkel omkring sig selv).

Jeg har ikke tidligere omtalt det til nogen for ikke at skabe nogen frygt, men da jeg gik tur med hunden i aftes lige før midnat, gik en stor hund/Ulv over vejen ca. 30 meter fra mig så det kunne tyde på at dyret p.t. holder til i området.

Noget tyder altså på, at vi har en ulv i området. Det skal så siges, at der de sidste par år er observeret ulve flere steder i Danmark – uden at hverken børn eller voksne har lidt nogen form for overlast.

116

115 Ulveefterladenskaber maj 2015

117

Del på Facebook

Nyhedsbrev

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
m
t
o
t
f
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Tag et kig i arkivet

    Lokal

  • Der er ingen indlæg

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg

    National

  • Der er ingen indlæg