Spring til indhold

Lyngå

Velkommen til landsbyen midt i det naturskønne Favrskov

Afslutning af kyllinge-sagen.

Borgerforeningen har besluttet at lukke sagen om kyllingefabrikken på Brundtvej – i hvert fald i denne omgang – og tilbagebetale resten at de indsamlede “advokat-penge”.
Status er at Wefri ikke har indgivet en ny ansøgning om kyllingeproduktion på Brundvej. I stedet er de ved at udvide produktionen på Jernit. Det ligner den optimale løsning for alle parter. Tak til Wefri, Favrskov Kommune og evt. andre gode og fornuftige kræfter for at finde denne løsning!
Det er dog ingen garanti for at Wefri ikke på et senere tidspunkt vil søge igen på Brundtvej. Sker det må vi tage kampen op igen.
Et slag er i hvert fald vundet – så må tiden vise om det også gælder hele fejden 🙂
Vi har brugt knap halvdelen at de penge der i sin tid blev indsamlet til rådgiver-bistand. Det var meget værdifuldt med den juridiske støtte – så mange tak for de mange og store bidrag.
De der indbetalte, bedes sende deres navn og kontonummer til Borgerforeningens kasserer, på mail: toveskip@gmail.com. Så vil Tove sørge for alle får deres forholdsmæssige andel retur.
Det er på den ene side træls med den slags konflikter. Men på den anden side er det positivt at opleve vort sammenhold i Lyngå. Når vi står sammen kan vi gøre en forskel!
Husk derfor at være medlem af Borgerforeningen, så vi fortsat kan arbejde med de fælles opgaver i Lyngå.
Næste projekt er at få lavet fartdæmpende anlæg på Lyngåvej og Hammelvej. Målinger har bekræftet at der ofte bliver kørt alt, alt for hurtigt gennem vores lille by. Det dur jo ikke at det er med livet som indsats, vore børn skal krydse Hammelvej for at komme i skole, på legepladsen eller besøge venner.
Med venlig hilsen
Lyngå Borgerforening
Del på Facebook

Nyhedsbrev

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
m
t
o
t
f
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Tag et kig i arkivet

    Lokal

  • Der er ingen indlæg

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg

    National

  • Der er ingen indlæg