Spring til indhold

Lyngå

Velkommen til landsbyen midt i det naturskønne Favrskov

10 år mere med legeplads :-)

Som de fleste nok ved, har Lyngå en dejlige legeplads, hvor både børn, voksne og ældre kan slappe af og nyde hinandens selskab. Hvad knap så mange nok ved er, at legepladsen ikke er noget, vi bare kan tage for givet.

Tilbage i 1998 “fik” byen legepladsen af kommunen, da kommunen ikke kunne få solgt de grunde, som pladsen ligger på. Legepladsen var dengang blot to tomme grunde, som ved mange timers hårdt arbejde fra frivillige i og omkring Lyngå er blevet til den legeplads, vi kender i dag. Kontrakten med kommunen løb i 10 år og blev i 2005 forlænget frem til 2018. 

Der har siden da været en smule “knas” i maskineriet i forhold til legepladsen, da der har været klaget fra en nabo. Den lette løsning for kommunen ville derfor have været blot at lukke for legepladsen når kontrakten udløb i 2018. Men der er fra Legepladsens Venners side gjort meget de sidste par år for, at vi kan får lov til at beholde vores legeplads.

Nu kan vi med glæde meddele, at kontrakten med kommunen er forlænget med yderligere 10 år fra nu af – så vi som minimum kan beholde vores legeplads frem til 2025 🙂

Det vil Legepladsens Venner gerne fejre med hele byen. Alle er derfor inviteret til hygge på legepladsen fredag den 5. juni fra kl. 10.00 (Grundlovsdag). Da en legeplads som vores ikke er noget der kommer af sig selv, vil dagen stå på lidt generel vedligeholdelse af pladsen. 

arbejdsdag

Der skal skiftes en pind hist og her, luges ukrudt, klippes hæk, hoppes på hoppepuden, drikkes kaffe, hygges og ikke mindst males. Bålhytten, borde/bænke m.v. skal males. Der vil derfor blive indkøbt en god portion olie til træværket og en stak pensler. Så lad søndagstøjet blive hjemme men medbring gerne et hakkejern, en skovl, lidt kaffe og hvad du ellers tænker der kan blive brug for.

Ved frokosttid serverer Legepladsens Venner hotdogs til alle, der har hjulpet med til at gøre legepladsen til et sted, vi alle kan nyde hele sommeren 🙂

Vi håber på at se så mange som muligt til hygge og vedligeholdelse.

Legepladsens Venner

Del på Facebook

Nyhedsbrev

Kommende aktiviteter

Ingen aktiviteter
man
tirs
ons
tors
fre
lør
søn
m
t
o
t
f
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Tag et kig i arkivet

    Lokal

  • Der er ingen indlæg

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg

    National

  • Der er ingen indlæg