Fælles, farverig og forrygende fastelavnsfest!

WP_20140302_16_05_06_ProOmkring 100 børn og voksne deltog i søndags i den fælles fastelavnsfest for Lerbjerg og Lyngå – først med middelaldergudstjeneste i Lerbjerg Kirke til tonerne af Götterfunkens historiske musik og dernæst i Lerbjergs gamle skole.

Her var der højt humør blandt de flotte og farverigt udklædte børn, mens de spiste fastelavnsboller og slog katten af tønden. Børnene blev sminket i ansigtet som frygtindgydende pirater, elegante prinsesser og søde tigerdyr, mens de hurtigt-spisende Lyngågensere stolte løb med sejren i dette års bydyst – lakridssnørre-spisning.

Der blev også tid til kædedans og flere runder med flødebollemaskinen, inden Menighedsrådene og Borgerforeningerne i Lerbjerg og Lyngå kunne sige tak for i dag med kåring af en feminin musketer og en barsk (fuldvoksen) kriger som “Bedst udklædte”.

Tak for en fantastisk opbakning!

WP_20140302_16_13_13_Pro

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>