MINIKONFIRMAND

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
25/10/2018
14:00 - 16:00

Lokation
Konfirmandstuen

Kategorier
Ingen Kategorier


Skærmbillede 2018-06-21 kl. 20.04.42På billedet ses sidste års minikonfirmander til snobrødsbagning omme på Præstegårdstoften. Det regnede og regnede og regnede denne eftermiddag, og alligevel fløj tiden afsted, for vi skulle jo også nå at riste skumfiduser!

Jeg håber, de kommende 3. klasser bosiddende i Lyngå, Skjød og Lerbjerg sogne også er med på snobrødsbagning og i det hele taget nogle hyggelige torsdag eftermiddage i konfirmandstuen i Lyngå med start d. 25. oktober. Vi skal på opdagelse i kirken, bygge en kirke i Playmais og som den helt store finale opføre krybbespil for forældre, søskende, bedsteforældre, og hvem der nu ellers har lyst til at komme og se et (næsten) vaskeægte æsel.

For at få logistikken på plads med navne, numre, skolebus og taxakørsel er der et kort orienteringsmøde i Skjød Kirke torsdag d. 4. okt. kl. 16.30, hvorefter I er meget velkomne til at blive til Kirke i Børnehøjde og skovtur i kirken. Tilmeldingsseddel og nærmere information sendes ud efter sommerferien.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>